هذه السنويشتات:.
اول شي جيبي كيس توست كامل.. و افرديهم بالنشابه ثم اقطعيهم بأكبر دائره عندك..
باقي الحوايف لا ترميها.. حرااام.. قطعيها و اقليها و خليها بالثلاجه للسلطات و الفتوش..
بعدين جيبي 3 بيضات و اخفقيهم بباديه.. و بالباديه الثانيه حطي بقسماط.. زي اللي بالصوره..
اول شي غطسي الخبزه بالبيض ثم بالبقسماط..
و اقليهم بزيت حااار.. و خليهم على نشاف..
نجي للحشوه..
احمسي بصل ابيض و فلفل بارد مقطع صغار..
بعدين ضيفي الدجاج..
و اذا استوى حطي عليه البهارات و الملح و الفلفل..
حركيه شوي بعدين صكي النار و حطي عليه جبن و قشطه و مايونيز الكميه اللي تحبينها..
بعدين.. قطعي خس و جيبي التوست و اقطعيه بالنص..
و ابدي الحشي..
حطي خس و بعدين شوي من الحشوه..
وبسسسس
صفيهم بصحن حلو.. و قدميهم
كرات البطاطس بالباشميل:.
المقادير :
نص كيلو لحم مفروم
بصلة مفرومة
صلصة بيتزا أو معجون طماطم
بهارات - ملح
بطاطس مسلوق (الكمية حسب الرغبة) + شويه حليب
بقدونس مفروم
3 أكواب حليب
3 ملاعق كبيرة دقيق
جبن موزاريلا او رومى
الطريقة ::
- نعمل اللحم المفروم بتحمير البصل ثم اضافة اللحم المفروم والبهارات مع تفتيته
حتى ينضج وينشف.. يضاف الملح.
- نضيف قليلا من الصلصة الى اللحم، حتى يصبح لونه محمر.. (بس نغير لونه
بدون اى سوائل فيه)
- نهرس البطاطس البطاطس مع الحليب والملح والبقدونس ونشكله كرات،
عددها يكفي لتغطية الصينية.
- نعمل الباشاميل
الدقيق يحمر فى السمن و يصفر لونه بسيط و نضيف اللبن فيه مع التحريك المستمر
ثم وضعه على النار وتحريكه حتى يغلظ لازم سميكه و متنسوش الملح و الفلف الابيض
- في صينية نضع اللحم المفروم ثم نصب الباشاميل فوقه، ثم نصف البطاطس فوق الباشاميل.
- نرش الجبن ثم ندخلها في الفرن..
نضع طبقه البشاميل
البطاطس كورناها و رصيناها فق البشاميل
و رشينا فوقها الجبن الرومى او الموتزاريلا